BEL-FORD Uniek wonen in het centrum van Roeselare - Gebouw Maene

Hendrik Consciencestraat 11, 8800 Roeselare

 
TIJDELIJK VERLAAGD BTW TARIEF NAAR 6% i.p.v. 21% bij AANKOOP VAN EEN NIEUWBOUW APPARTEMENT of WONING.
Contacteer ons voor de voorwaarden.

Het project Bel-Ford is gelegen in het midden van het stadscentrum van Roeselare, op wandelafstand van De Sint-Amandskerk, het groene De Coninck Plein, De munt en de winkelstraten.
Het Bel-Ford wordt gebouwd op de voormalige Proximus-site, omringd door de Wortelstraat, de Hendrik Consciencestraat en de Sint-Amandsstraat.
De rustige groenzone verbindt de drie straten met elkaar en zal naast een wandelpad ook dienen als rustpunt voor wandelaars en bewoners. Via de Sint-Amandsstraat is er toegang tot een ruime, ondergrondse parking voor fietsen en wagens.

De [...] ligging is zeer centraal en ligt op wandelafstand van de winkelstraten, de Grote Markt, het station, het groene De Coninckplein en recht tegenover de nieuwe winkel van Mania-K.
Bel-Ford bestaat uit drie residentiële appartementsgebouwen (Cyper, Maene en Zonnekin) en één kantoorgebouw aan de kant van de Sint-Amandsstraat, waarin de nieuwe Crefius-kantoren komen.

Gebouw Maene is gelegen op de hoek met de Hendrik Consciencestraat en het groen binnenplein. Dit gebouw bestaat uit 19 appartementen, verdeeld over zes verdiepingen.
Dit unieke & tijdloos ontwerp wordt gekenmerkt door zijn mooie architectuur met grotendeels inpandige en open zonneterrassen. De appartementen hebben een gunstige oriëntatie, met zuid en zuidwestgerichte leefruimtes. Er is zicht op de Hendrik Consciencestraat, met aan de overzijde het monumentale gebouw waar Mania-K zich nu bevindt. Vanaf de 4de verdieping geniet u van een uniek panoramisch zicht over de bruisende Stad.

In het gebouw Maene zijn verschillende type appartementen beschikbaar van één tot drie slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een ruime terrassen.
Op de zesde verdieping van dit gebouw is een exclusieve penthouse gelegen.

Contacteer ons voor verdere info.
Gratis schatting Dicasa Vastgoedmakelaar
 

GRATIS SCHATTING

Wilt u weten hoeveel uw eigendom waard is?
Vraag dan een gratis schatting aan!

VRAAG AAN
Dicasa © 2018, All rights reserved - website door KameleonPlus