BEL-FORD Uniek wonen in het centrum van Roeselare - Gebouw Zonnekin

Hendrik Consciencestraat 9, 8800 Roeselare

 
TIJDELIJK VERLAAGD BTW TARIEF NAAR 6% i.p.v. 21% bij AANKOOP VAN EEN NIEUWBOUW APPARTEMENT.
Contacteer ons voor de voorwaarden.

Residentie Bel-Ford ligt is gelegen in het stadscentrum van Roeselare, op wandelafstand van De Sint-Amandskerk, het groene De Coninck Plein, De munt en de winkelstraten.
Het Bel-Ford wordt gebouwd op de voormalige Proximus-site, omringd door de Wortelstraat, de Hendrik Consciencestraat en de Sint-Amandsstraat.
Het groene middenplein verbindt de drie straten met elkaar en zal naast een wandelpad ook dienen als rustpunt voor wandelaars en bewoners. Via de Sint-Amandsstraat is er toegang tot een ruime, ondergrondse parking voor fietsen en wagens.
De ligging is zeer centraal en ligt op [...] wandelafstand van de winkelstraten, de Grote Markt, het station, het groene De Coninckplein en tegenover de nieuwe winkel van Mania-K.
Bel-Ford bestaat uit drie residentiële appartementsgebouwen (Maene, Cyper en Zonnekin) en één kantoorgebouw aan de kant van de Sint-Amandsstraat, waarin de nieuwe Crefius-kantoren komen.
Het gebouw "Zonnekin" is gelegen in het midden van het Bel-Ford met een mooi zicht op de open en groene binnenplaats. De groene binnenplaats verbindt de drie straten met elkaar voor wandelaars en fietsers en zal naast doorgang ook dienen als rustpunt en park.
Dit gebouw bestaat uit 12 appartementen, verdeeld over drie verdiepingen.

De appartementen hebben een gunstige oriëntatie, met zuid en zuidwestgerichte leefruimtes.
Deze appartementen genieten vooral veel rust, vanwege het autovrij middenplein.

In het gebouw "Zonnekin" zijn verschillende types van appartementen beschikbaar van één tot drie slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een ruim terras.
Gratis schatting Dicasa Vastgoedmakelaar
 

GRATIS SCHATTING

Wilt u weten hoeveel uw eigendom waard is?
Vraag dan een gratis schatting aan!

VRAAG AAN
Dicasa © 2018, All rights reserved - website door KameleonPlus