Terug naar overzicht

Ref. 2023-056 Penthouse 1

Domein Beverhof - Ruime penthouse op derde verdiep

Welkom in Domein Beverhof, een uniek woonproject in de rand rond Beveren-Roeselare.
Dit project ligt vlakbij het centrum van Beveren en op fietsafstand van het station en de binnenstad van Roeselare. Het combineert zijn unieke ligging in het groen met een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de wagen als met de fiets. De E403-snelweg is vlot en snel bereikbaar via de Beversesteenweg.

Het doordacht ontwerp, levert een aangenaam en functioneel gebouw op. Comfortabel en duurzaam zijn kenmerkend voor dit project.
De kwalitatieve afwerkingen van de interieurs leiden tot een perfect gevoel van leef-en wooncomfort.
De expertise van een ervaren bouwpromotor en bouwteam staan garant voor de verantwoorde keuze van Uw investering.

De gebruikte technieken (lucht-water warmtepomp) en de doorgedreven isolatie en ventilatie, resulteert tevens in energiezuinige appartementen.

Deze penthouse heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 126 m² met een ruim zonneterras van 101 m². 

De afgesloten ondergrondse garages bieden de eigenaars alle ruimte voor hun wagen en fietsen.

"Domein Beverhof” is een privaat domein, waar je profiteert van een absolute privacy en optimale veiligheid. De afgesloten omgeving is enkel toegankelijk via een centrale inrit voor wagens en een afzonderlijke inkom voor voetgangers en fietsers. Videoparlefonie en toegangscontrole ondersteunen dit veiligheidsgevoel.

Dit project komt in aanmerking voor de 6 % btw regeling! Je geniet een tijdelijk voordeel van 15 % bij de aankoop van je nieuwbouwappartement mits je aan de voorwaarden voldoet. Voor meer informatie hieromtrent, neem contact met ons op.

Contacteer ons voor verdere informatie over dit project of een bezoek ter plaatse aan het modelappartement. 051|201.400.